Proiecte

Proiectarea este locul unde visele dumneavoastra prind contur si tocmai de aceea ne-am concentrat eforturile pentru a avea printre cei mai buni specialisti din domeniu. Designerii nostri cu o experienta bogata atat in amenajari moderne cat si clasice,…

detalii proiect

Cum achizitionez

Pentru a putea achizitiona unul din produsele afisate pe site, va rugam sa accesati pagina de detalii a produsului dorit.

Din pagina de detalii, apasati butonul "Comanda". In urma acestei actiuni se va incarca un formular de comanda care va trebui completat cu datele necesare. Deoarece produsele noastre se pot personaliza, in campul "observatii" puteti preciza dimensiuni, culori, materiale dorite, s.a.m.d.

O alta modalitate de achizitionare este sa ne trimiteti schita spatiului, pe care doriti sa-l decorati, pe adresa mobiprest.furniture@yahoo.com. sau mobiprestfurniture@gmail.com

De asemenea, puteti intra in contact telefonic cu unul din reprezentatii companiei noastre pentru a va realiza un proiect 3D si a stabili toate detaliile necesare, inclusiv pretul mobilierului. Pentru acest lucru apelati 0722.24.19.90 sau 0758.09.04.41.

In cazul in care nu aveti schita necesara, unul din reprezentatii nostri se poate deplasa, gratuit, pana la dumneavoastra pentru a efectua masuratorile necesare. In urma lor, vom realiza un proiect 3D, urmand sa stabilim toate datele finale ale mobilierului(cote, materiale folosite, culori, accesorii, etc).

Trebuie sa stiti ca termenul de executie si montaj se stabileste in functie de complexitatea lucrarii si materialele utilizate. El este intre 7-14 zile lucratoare la mobilierul exclusiv din PAL melaminat si intre 14-30 zile lucratoare daca se folosesc fronturi din MDF infoliat sau lemn masiv.